Jdi na obsah Jdi na menu
 

Prohlášení o přístupnosti

15. 3. 2022

Na těchto webových stránkách jsou, kromě jiných, zveřejňovány i povinné informace pro veřejnost, jejichž zpřístupnění musí odpovídat zákonu č. 99/2018 Sb. o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací.

Kód webových stránek je tvořen ve shodě s nejnovějšími specifikacemi HTML5 za pomoci softwarové redakční aplikace. Toto ekonomicky úsporné řešení odpovídá velikosti a stupni školy a jejím omezeným prostředkům. Stránky jsou přehledné, informace jsou úplné a aktuální. Obsah webových stránek je možné zobrazit na zařízeních s různým rozlišením, vč. mobilních.

Informace jsou zobrazovány ve formě prostého textu, popřípadě jsou uloženy do souborů čitelných v běžně dostupných aplikacích, které musí být nainstalovány na počítači uživatele (soubory typu .pdf, .rtf, .doc, .xls). Tím je zaručen přístup ke zveřejněným informacím i osobám s hendicapem. Za pomoci uvedených prohlížečů a aplikací, popř. specializovaných aplikací pro zdravotně postižené, lze text na obrazovce zvětšit, převést na zvukovou formu apod.

 

Pokud budete mít k přístupnosti informací připomínky, informujte nás prosím na emailové adrese zvsvotice@seznam.cz .